Sjælens hvisken

🌿 Alle er efterhånden spåkoner, kanal for diverse engle og tarotkortlæsere. Hvilken dejlig udvikling. At vi alle mærker sandheden i, at alle har disse intuitive evner.


🌿 Når vi alle har dem, hvad er det så der gør at vi alle har brug for denne bekræftelse via en andens intuitive evner, på egne vegne?


🌿 Det er interessant at være vidne til. At udøve sine intuitive evner på andre, for ofte blot at høre klienten at han/hun godt “vidste” det. Havde det på fornemmelsen. Havde tænkt tanken. Osv.


🌿 Vi kan alle mærke svaret inden i. Du stoler blot ikke på det du mærker. Måske fordi der ofte mærkes så meget på en gang?

🌸 Ja.

🌿 Og så tvivlen. Kan det nu også være rigtigt, det som du mærker?

🌸 Ja. Det kan det.

🌿 Efterhånden ved du godt at du kan. Tilbage sidder du måske med tvivlen om det nu også er sandt det du mærker.

🌿 For føles det nu også rigtigt, det du mærker? Hvad nu hvis du mærker forkert!? Vælger forkert!?

🌿 Og du ender præcis hvor du startede. I forvirringen. Ked af det heden. Nedslået. Stilstand.

🌿 Ingen svar. Føler du.

🌿 Men svaret er der.

🌿 Fidusen ligger i at kunne skelne mellem ego og sjæl. Intet andet.

🌿 Jeg får tit “at vide” at jeg ingenting skal. At jeg intet skal nå. Hvilket bringer mig direkte ind i roen. Og dér mærker jeg det som jeg skal. Beskeden. Rent. Tydeligt. Men stille, sagte og blidt.

🌿 For sjælen råber aldrig.

🌿 Sjælen hvisker nærmest. Men den hvisker altid det samme, til du handler på det.

🌿 Det der dukker op i dig, igen og igen og igen, i dit stille, blide og rolige indre, bagom frygten, forvirringen og håbløsheden, dét er beskeden fra dig, til dig.

✔️ Den stille hvisken inden i. ✔️ Den gentagende og blide stemme. ✔️ Den rolige sang der kærligt skubber dig tættere på dig i det du skal.

🌿 Når sjælen taler - Læren om væren.

Kram Luna 😘