Sådan manifesterer du fra sjælen vs fra ego

Mange snakker om manifestation, og at det er vigtigt, at vide hvad du vil her i livet for rent faktisk at kunne opnå det. Og ja, det hjælper da også en del. MEN... og ja, et stort men, for det der interessant nok sker når du manifester i egotilstanden er, at det ikke altid virker.


Plus at det kræver en masse ritualer, som du skal udføre for at kunne manifestere det. Og så manifesterer du det kun måske. Og hvis manifestation virker, bør det så ikke virke altid? 


Den spirituelle verden lærer dig at nej, det bør det ikke. For virker din manifestation ikke, så er det blot fordi, at det ikke er meningen, at du skal have det du ønskede manifesteret eller, at det skal komme på et senere tidspunkt. Det kan bestemt også give mening at se det sådan.


Jeg vil blot lade dig vide at sjælemanifestation virker altid. Som i ALTID. Og sjælemanifestation kræver ikke, at du, som ved ego manifestation, skal lave lister, meditere dagligt eller slippe en masse for at nå i mål med din manifestation. Du behøver heller ikke at vide, hvad du ønsker om 3 måneder, 1 år eller 5 år. 


For når du manifesterer i sjælen, manifesterer du i nuet. I det øjeblik at du sanser et ønske, bliver det opfyldt. Og det er det eneste, som det kræver. At du sanser det i sjælen. Ret simpelt. Du behøver ikke, at tænke over hvad du ønsker at manifestere, og du skal ingenting gøre for at manifestere det, som din sjæl kalder på, eller det som du er her for at udøve. Det sker af sig selv, i det øjeblik du rent faktisk bevæger dig og lever ud fra sjælen. 


Og sådan er det generelt, når du bevæger dig i sjælen. Det kræver så lidt af dig. 


Hvis du ønsker at lære hvordan, du lever og manifesterer ud fra sjælen, så er i dag sidste dag, hvor du kan spare lidt over 50% på mit online weekend retreat, hvor du får muligheden for at opleve sjælemanifestation, samt lærer hvordan du rent faktisk kommer derind.


Ind i sjælen i dig.

Ind i den værenstilstand som kalder dig bag om ego.


Derom hvor ego kan hvile og få ro. Kun dér kan du oprigtig leve ud fra sjælen. I hvert et nu. Uden kamp. Uden blokeringer. Uden stress. 


447kr er alt du skal investere for at modtage 3 daglige live videoer, hvor du bliver guidet ind i sjælen, bagom ego og ind i den naturlige ro der altid er inden i dig. Fra i morgen af er prisen tilbage til normalprisen på 947kr.


Retreatet er dit til evig eje. Alle videoer og al undervisning kan downloades. Du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have brug for, og jeg svarer alle. Du kan stille personlige og private spørgsmål, og du får muligheden for at modtage en til en via live videoerne. 


Du kan se tiderne for live videoerne, ca. nederst på siden HER

Er du bare klar til at komme med, så er der direkte tilmeldingslink HER.


Kram Luna 😘