Sådan hører du din sjæls stemme

🌿Sjælens stemme som værende en tilstand hvor du blot ér sjælen, og ikke sjælen som værende noget du er adskilt fra, og noget du kan tale med. Sjælen ér dig. Du ér i sandhed intet andet en ren sjæleenergi. Sjæl er blot et udtryk, for en energimæssig tilstand du er født som.


🌿Så for at du kan høre din sjæls stemme klart og tydeligt, handler det om, at du skal kunne høre DIG, uden at ego blander sig. Uden at tankemylderet tager over, og forvirrer dig. Uden at følelserne står i vejen for, at du kan mærke, at dét din sjæl siger, er det rette.


🌿Ofte når du mærker, hører eller sanser, så står du mellem flere tanker, flere følelser og flere "stemmer" så at sige, og det kan derfor være udfordrende at vide og at sanse hvad der så præcist er sjælens stemme i alt dette.

🌿Det vigtige når du skal kunne høre din sjæls stemme er, at du skal kunne være i din naturlige værenstilstand. For det er i din naturlige og medfødte tilstand af ren væren, at du kan sanse rent. Uden ego. Uden følelser. Og uden tanker. Værenstilstanden er derfor en tilstand, du skal til at lære at være i og leve ud fra, for at du dagligt kan høre din sjæl. Uden tvivl og forvirring.

🌿Læren om væren er derfor vejen ind til din sjæls stemme. En af de øvelser der hjalp mig ind i en tilstand af ren væren, hvor min sjæl pludselig talte klart og tydeligt var min øvelse fra ego til væren. En øvelse jeg underviser i på mit kommende online retreat. Men der var også noget andet som havde en ret stor indvirkning på min opvågning ind i min sjæl. Nemlig min mother earth soul connection. Den har jeg indtalt som en meditation, som du kan lytte til igen og igen lige her https://www.loonamagdalena.com/videoer. Den hjælper dig ind i værenstilstanden, hvor din sjæls stemme høres tydeligt og klart.

🌿Jeg lavede denne meditation hver evig eneste dag. Den er så ganske magisk, og den har haft stor betydning for mit skift fra engleenergien til sjælsenergien. Den største, roligste og mest blide kærlighedsenergi jeg har oplevet til dags dato. Min egen sjælstilstand.

Stort kram Luna 😘