Når sjælen taler - uden ego

🌿Når sjælen taler, er du i en tilstand uden ego. Ikke at ego ikke eksisterer, men ego står ikke længere i front i dig og taler indover det, som sjælen kalder dig til at gøre.


🌿I 2017 oplevede jeg en ret pludselig ændring i min måde at kanalisere, heale og udøve clairvoyance på. Det var på et enkelt øjeblik, en meget mere rolig, moden og jordnær stemme i mig der talte. Det var et ret stort skift, og jeg har siden den dag oplevet meget mere frihed i mine sanser og en større energimæssig ro, uanset hvor jeg befinder mig, og hvad livet byder mig. 


🌿Det kræver ikke længere noget af mig at sanse beskeder til mig og andre. Beskederne er mere kærlige, åbne og omfavnende. Men det har jeg vidst nævnt før ;) 


🌿Læren om væren var dét der ændrede min bevidsthed, min adfærd, og hele måden jeg ser på personlig udvikling. Det behøver ikke at være krævende, så hårdt og være de her lange og smertefulde processer. Det er helt helt unødvendigt, når du bruger EgoDetox metoden, som Læren Om Væren indeholder. 


🌿På mit online weekend retreat guider jeg dig dagligt ind i din egen naturlige værenstilstand, hvor din sjæl sanses mere tydeligt og klart, uden at det kræver noget af dig. Du lærer, hvordan du EgoDetoxer, og hvordan du helt simpelt og nemt kan udvikle dig, uden at du skal lægge hele dit liv om.


🌿For mig handler det om at lade dig mærke denne tilstand af ren væren, ren sjæl og ren nærvær med dig, og det du i sandhed er. Ro. Fred. Kærlighed. At lade dig mærke hvad livet kan være, uden frygt, uden angst, uden stress og bekymringstanker og tankemylder. 


🌿Retreatet kræver intet af dig, andet end at du læner dig tilbage og lytter når jeg er på live. Der er 8 live videoer i alt fordelt på tre dage. Alt er til download og er derfor dit til evig eje. Du behøver derfor heller ikke at kunne være med live, da du blot kan downloade alle videoer ,når du har tid og lave dit online retreat, når det passer ind i din hverdag. Det skal være nemt for dig at modtage denne læring. Derfor har jeg valgt at gøre det så ligetil som muligt, så du kan modtage denne guidiance. 


✔️Til de hurtige er der en early bird rabat på 50%. Early bird rabatten slutter på søndag den 16 august 2020. Der er ligeledes kun 20 early bird pladser, og de 13 er allerede taget. Early bird prisen er 447kr., og om en uge er prisen tilbage til normalpris på 947kr. 


Du kan hapse din plads lynhurtigt HER og sikre dig selv en besvarelse på 50%

Du kan også læse meget mere om Læren Om Væren - Når Sjælen Taler lige HER.

Malene, tidligere kursist fortæller 

Malene Budach Bruun, Salgskoordinator

"Væren ledte mig derind, hvor jeg mærkede min egen sandhed og mærkede den urkraft der gemmer sig inden i mig. ​Væren redder mig nu dagligt fra mit eget fordømmende selv (ego). Den stemme der egentlig bare er irriterende og overflødig, fordi jeg hverken skal kæmpe, flygte eller stivne i diverse situationer.  Ved hjælp af væren kan jeg nu være i ro og fred dagen igennem. Intet vælter mig nu. Jeg føler mig nu stærk og forbundet med mig selv."


Kærligst Luna 😘