🌿NÅR EGO OVERDØVER DIN SJÆLS STEMME 🌿

🌿 Har du mon fået lyttet til meditationen, som jeg anbefalede dig igår? Jeg håber, at den har hjulpet dig lidt på vej. (Du finder meditationen her "mother earth soul connection)


🌿 Selv om at du via meditationen stille og roligt kommer ind i værenstilstanden, og din sjæls stemme bliver mere klar og tydelig, så kan du stadig opleve, at ego råber højere end din sjæls stemme.


🌿Sjælens stemme er altid rolig, blid, mild og næsten hviskende. Ego råber, kræver og VIL have dig til at lytte. Så når ego råber og kræver, ved at du oplever forvirring, frygt eller stress f.eks. så i stedet for at lade dig forføre af disse følelser og tanker og gå med dem, så blot mærk din krop og gentag ordene: "Jeg er. Jeg er. Jeg er. Jeg er." Igen og igen og igen.

🌿Gør dette indtil at tanker og følelser af stilnet lidt af. Husk at tage et par dybe og blide ind- og udåndinger, til at hjælpe din krop til at slappe af og til at hjælpe dig selv til at mærke din krop, fremfor at være i tankerne og i følelserne.

🌿Herefter ville jeg normalt anbefale dig at lave øvelsen fra "ego til væren", men den er forbeholdt mine kursister på mit kommende online retrea. Så i stedet for den øvelse vil jeg anbefale dig blot at mærke din krop og intet andet.

🌿Mærk din krop når ego (dine tanker og følelser) prøver at overdøve din sjæls sagte kalden derinde bag ved. Det er okay, at det tager tid. Du skal intet nå.

✔️Mantraet "Jeg er" sammen med din blide og dybe vejrtrækning og dit fokus på at blive i kroppen vil give ego ro.

✔️Når ego får lov at hvile, ved at du ikke giver det taletid, kan sjælens stemme igen sanses i dig, uden at det skal kræve en masse energi.

✔️Dit nærvær og din blidhed med dig, er dét der gør forskellen.

🌿Har du nogen som helst spørgsmål, til det jeg skriver så skriv endelig til mig.

🌿Ønsker du lidt mere personlige beskeder så kom med ind i gruppen "Når sjælen taler", hvor jeg giver personlige sjælebeskeder og gruppebeskeder.

🌿Sjælekanalisering.

Kærligst Luna 😘