Kom hjem... Hjem i sjælen..

🌿Der er så meget vi ikke forstår. Så meget vi ikke synes giver mening, her i livet. Der er så ufattelig meget vi giver mening, uden at det har en mening overhovedet. Den eneste mening der er, er at fjerne dig fra at give alt en mening. Der er ingen mening. Det er blot i dit hoved.


🌿Den der lille stemme inden i. Den stemme, kropsfornemmelsen der følger med, når noget føles OFF. - og du reagerer. Den stemme. Den giver mening, uden at kunne forklares med ord. At turde at leve udfra den der lille bitte følelse, kropsfornemmelse og stemme, inden i, giver mening.


🌿Det går galt fordi du prøver at forstå den stemme, følelse og kropsfornemmelse. Du forklarer den. Eller bortforklarer den. - og da fjerner du dig fra sjælen.


🌸Sjælen taler. Sagte. Stille. Direkte. Sjælen taler sandheden. Lytter du? Stoler du på det du mærker i din krop? Eller begynder du at søge en forklaring? Stop med at søge meningen, og stop med at forklare. Blot mærk. - og tag handling derfra. Måske mærker du, og reagerer voldsomt. Øv dig i blidheden, fremfor at give den mening, og fjerne dig fra den bagvedliggende sandhed. Du reagerer fordi din sjæl kalder på dig. Sjælen viser dig et mis-match, lige der. Lyt. Lev derfra.


🌸Sjælens kalden behøver ingen mening. Eller forklaring. For det er din sandhed. I dette nu. Lev det. Lev din sandhed. Alt andet er meningsløst.


Kram Luna 😘


🌟Lær at leve ud fra din sjæl. 


🌟Lær at genkende din sjæl stemme i dig. Bag om Ego.


🌟Lær at stole på det du mærker. Uden tvivl.


🌿Læren om væren er det der lærer dig netop dette. At mærke din sjæls sagte kalden og som bringer dig derind hvor du klart og tydeligt kan hære, mærke og sanse når det er din sjæl der taler.


🌿Mit online weekend retreat handler om netop dette. Læren om være. Når sjælen taler. Kun 947kr for 9 live videoer, et skriv der kan bruges som inspiration til en hverdag fra sjælen og hvordan du egodetoxer ud fra Læren om Væren.


🌿Den blideste undervisning. Rolig og nærværende guidiance ind i din sjæl. Retreatet kræver intet af dig, andet end at du lytter og lader dig guide. Der er intet du skal gøre. Blot lyt.


🌿Det er netop i denne tilstand, at du bringes hjem. Hjem i dig. Hjem i din sjæl. For det kræver faktisk ikke en her livsstilsændring eller en masse daglige ritualer. Det kræver blot dit nærvær. At du vil det. Din nysgerrighed.


💖ALT er til download. Meditationer. Live videoer. PDF-fil.
💖ALT er dit til evig eje og du kan se og gense alt materiale, lige når det passer dig og din hverdag.

🌟Vi starter den 11 september. Du behøver ikke at være med live. Du kan skrive til mig via sms, hvis du ønsker at være anonym i forhold til de andre deltagere. Jeg svarer dog via live videoerne og undlader at nævne dit navn 😘


Læs mere samt tilmelding her