Fra offline til online...

Jeg er så småt ved at være klar til det online liv igen. Klar til at dele og give ud af mig selv. Klar til at vise lidt mere af det "Simple Living" liv vi lever, krydret med EgoDetox metoden, yogaøvelser og meget meget andet. Så her får du min første post omkring lidt insider viden fra vores hverdag og hvad der egentlig er foregået. Både inden i mig og også omkring det lidt mere praktiske.


Efter et par måneders offline liv hvor vi er landet endnu mere i hjemmeskolelivet og så småt har fundet vores balance i læringsrummet, har jeg alligevel tumlet rundt med tanken om at få mini me ind på en steiner skole.


Af den simple årsag at det er hårdt at have hende hjemme, samtidig med at jeg selv er igang med et fuldtidsstudie. Det har taget tid at lande i det hele. At finde en balance der kunne rumme, det fuldtidsstudie jeg startede på i januar 2019, samtidig med at jeg skulle have Emma hjemme. Hver dag. Hele ugen. (På nær de 3 timer hver 14. dag hvor hun ser sin far).


Så jeg overvejede stærkt en steiner skole, (og gør det nogen gange stadigvæk) for at få ordentlig tid til mit eget. Både studiemæssigt men også til mit arbejde som jeg jo elsker. Jeg lukkede jo faktisk mit firma ned i 2019, da jeg ikke gad at være selvstændig mere. Jeg havde ikke lyst til at dele mere, være online, give ud af mine oplevelser, erfaringer eller viden mere.


Jeg var ærlig talt fyldt op af den verden efter 15 år som selvstændig. -og jeg havde lyst til bare at leve livet uden tilskuere og uden at skulle inspirere andre. Så jeg tog en tiltrængt pause fra firmaet, og overgav mig fuldt ud til studiet og til Emmas hjemmeundervisning. -og i den overgivelse mærkede jeg hvor meget identitet, jeg egentlig havde givet mig selv via mit firma og hvor befriende det var, omend også mega svært og hårdt, at lukke firmaet og slippe det.Det føltes som at slå op med en kæreste man har boet med i 15 år. Jeg græd faktisk i to hele dage efter endeligt at have taget beslutningen. Selvom at det var mega hårdt mærkede jeg også bare den her sandhed i det. At det var dét jeg ville. At det var det rigtige. At det også gav mig ro. Fred. Lethed.


Det var som at slippe de sidste dele af min tid som healer, clairvoyant og medium. En kæmpe lettelse. Selvom at jeg siden 2017 ikke har beskæftiget mig med den del. Så fulgte der alligevel små stykker fra den tid. Tanker og overvejelser omkring alt det der skete. Det forsvandt stille og roligt fra mit indre. Helt.


Siden da har jeg brugt tiden på at mærke om jeg overhovedet skal have et firma igen. Om jeg i det hele taget har oprigtig lyst til at dele igen online og hvis ja, hvad vil jeg dele? Jeg er selv godt mættet af det jég personligt finder overfladisk og ligegyldigt i det online rum.Jeg mærker en lyst til at dele en masse fra vores hverdag, men ikke de ligegyldige ting som hvad vi spiser og at vi ser fredagsfilm med dertilhørende guf, for eksempel.


Jeg har alle dage søgt det meningsfulde, og jeg kan have så enormt svært ved at gøre ting der ingen mening har. Hvilket er ganske komisk i og med at jeg ingen mening eller årsag ser i noget som helst i livet. Det ér bare. -og alligevel tillader jeg mig selv at begrænse min deling her online. -og det kan man jo så selvudvikle sig selv ind i, hvorfor det er sådan, hvis man gider at bruge tid på det. Jeg springer gerne den del over og vælger blot at dele fra det sted i mig, som føles sandt.


Fra det sted i mig og i vores hverdag, hvor jeg mærker at jeg ønsker at inspirere fra, og til. Uden så meget tænkning og samtidig med nok sandhed og refleksion til, at det kan give mening derude.-og i den kontekst vil jeg lige vende tilbage til mine tanker omkring en steiner skole til Emma. For i forrige uge landede det hele og beslutningen blev ligesom taget derinde fra et sted. Helt ubesværet. Uden frygt. Uden bekymringer. Uden en masse tanker som før.


Ingen steiner skole. Vi fortsætter med hjemmeundervisningen. Så længe det giver mening.


❓Hvad så med mit arbejde?

❓Mit studie?

❓Hvordan går det hele op?


Det gør det ved at prioritere. Ret simpelt.


Jeg kæmpede i starten, da mit business studie kræver tre gange så meget som først antaget og jeg derfor i en del måneder måtte sove middagslur og springe over hvor gærdet var lavest, for at nå det hele.


Hvilket på ingen måder tilfredsstiller min indre perfektionist når det kommer til at lære nyt.


Jeg vil være bedst. Jeg vil have gode karakterer.

Jeg vil fuldføre til egos tilfredstillelse. (Hvilket er ganske umuligt).Så valget stod mellem at nedprioritere Emma, mit studie eller min passion.


Nedprioriteringen landede selvfølgelig på mit studie og min passion. Aka mit arbejde. For når alt kommer til alt, er Emma min passion. Hun er vigtigst. Altid. -og det er med hende at jeg lærer mest.


Griner mest.

Trigges mest.

Glædes mest.

Røres mest.

Udfordres mest

-og størst af alt, elsker mest.


Interessant nok, gav det den føromtalte lethed og frihed. -og som jeg har prædiket førhen med mit EgoDetox, “gå med det der bringer dig fred”, må jeg jo indrømme at det gav mig fred. For det er mig. Min sandhed. At hjemmeskole og blot dele hvad jeg har på hjerte og hvordan vores hverdag hænger sammen.


Det simple og ligetil.


Jeg har så meget derinde der gerne vil ud til dig. Jeg har i de sidste 2,5 år ønsket at finde en ramme som kan rumme alt det jeg mærker der vil ud. Præcis som da jeg stoppede Human Angels In Training-brandet. For det var begrænsende og gammeldags.


-og i tråd med hele min EgoDetox metode, findes den ramme ikke. For kun uden rammen, kan jeg give alt det der vil ud. Kun uden rammen, begrænses jeg ej.


Så ligetil.


Så fremover vil der nok poppe mange forskellige ting op på siden her. EgoDetox, yoga, business, børn, opdragelse, hjemmeskoling, mine personlige tanker og refleksioner om livet og det der rør sig i samfundet.


Du får det hele. For det er ikke længere mig at køre en business der fokuserer på én ting i mig. En business der kræver make up, smil, præstation og det kun at vise det der er i kontekst til min business. Jeg vil vise det hele. Uden filter. Både det filter der kan sættes på billeder men i særdeleshed også det filter der sorterer det oprigtige og autentiske væk, så det aldrig bliver delt.


Hvis min business skal genopstå, bliver det en business der er mig. Min hverdag som alenemor, mentor, yogalærer, hjemmeunderviser, underviser, coach, intuitiv og sanselig, sandhedssøgende og mange dage træt, med ondt i kroppen, ked af det, opgivende og halvdeprimeret.


Det hele er der og har altid været der. Jeg har desværre kun tilladt mig selv, at vise dig den ene del og det har ledt til en del forvirring, da der pludselig blev åbnet op for det hele i 2017, på en live video, som ændrede alt.


Jeg er jo egentlig ikke ændret. Intet er ændret, andet end hvad jeg deler og viser.


Jeg stoppede blandt andet med at gå med make up hver dag, i 2017. Det har holdt ved, på den måde at jeg ikke behøver make uppen for at dele mig selv her. -og deri ligger befrielsen blandt andet.


Friheden fra identiteten.


Så jeg er tilbage. Jeg håber at du fortsat har lyst til at følge med og at du finder mine delinger interessante og inspirerende.


Hvor ofte jeg fremover vil dele, ved ingen. For i hele tilbagetrækningen fra det online liv og mit firma, ser jeg også hvordan at det, at dele og at være online, hurtigt får mig hevet ind i min business strategi og overpræstation.


Balance er hvad jeg ønsker. For dig, og for mig. Så i perioder er jeg måske meget på. Mellem på. Lidt på. Og i andre perioder ser du mig måske slet ikke.


For der er ingen strategi. Der er ingen rammer. Intet facit. Ingen regler. Blot en platform til inspiration og uendelige muligheder, for det der venter derude.


Er der noget du savner jeg deler, hører jeg hjertens gerne fra dig af. For jeg inspireres af dig. Det går begge veje. Altid.


Du og jeg.

Den fineste cirkel.

En og samme.


Kærligst Luna.