EgoDetox metoden... Når sjælen Taler

I læren om væren - Når sjælen taler guides du ind i din sjæl. Hjem i dig. Måden hvorpå du guides ind i din sjæl, er udfra min EgoDetox metode. En metode jeg har finpudset gennem 2 år.

EgoDetox bliver dog ofte misforstået. Misforstået på den måde at det skulle handle om at leve uden ego og at ego er meget negativt. Det kunne ikke være mere forkert.

EgoDetox handler ikke om at være uden ego. EgoDetox handler heller ikke om at ego er ond.

Egodetox handler om at vide hvad Ego egentlig er. Hvordan ser Ego egentlig ud? I din dagligdag? Hvordan opfører Ego sig, i din hverdag? Hvordan bruger Ego din mavefornemmelse og fører dig på afveje?

EgoDetox handler om balancen mellem Ego og dig. Din sandhed. Det du reelt er. For du er ikke dit Ego. Uden at kende Ego, hvordan skal du så kunne navigere uden om det?

Uden at vide hvordan DIT Ego forklæder sig, som din intuition og din mavefornemmelse, via følelser, tanker og illusioner derude, hvordan skal du så kunne vide, om det er ego der styrer og guider dig?

Via EgoDetox dukker Ego op og du lærer det meget bedre at kende, så du lynhurtigt kan spotte det i din hverdag og navigere uden om.

Brug din sande intuition og klare mavefornemmelse, uden Egos indblanding. Der sparrer du dig selv for mange års stilstand, kamp og frygt.

EgoDetox, og få skærpet din sande intuition. EgoDetox, og lær hvornår ego svarer via din intuition og hvornår det er dig. Din dybeste og sande visdom. Der er stor forskel. Lær forskellen at kende og få ro i krop og sjæl.

EgoDetox metoden kræver kun lidt. Derfor er der også kun få øvelser på mit nye online weekend retreat. Til gengæld er der lagt vægt på det jeg har erfaret, at du har allermest brug for, på din rejse hjem i dig. Nemlig personlig Mentoring.

Du har brug for personlig guidiance. Personlig indsigt i dig. Direkte feedback. Derfor får du også mig, meget mere end jeg har tilbudt før. For det er der du rykker bedst og du fortjener det bedste.

EgoDetox. Læren om Væren. Læren om hvordan din sjæls stemme lyder. Når sjælen taler. I dig. Vi starter imorgen. Fredag den 11 september. Om blot en dag, kan du være igang. De første sjæle er allerede inde i vores gruppe.

Jeg går på live imorgen kl 16.00 og byder velkommen og vi starter roligt op. Du har her allerede modtaget en intro til retreatet kl 14.00, så du er forberedt og har indsigt i hele weekenden.

Alt er til download. 
Alt kan ses og genses så ofte du ønsker.
Du kan være anonym og skrive spørgsmål til mig via sms, så det kun er mig der ved at du skriver og spørger.

Skal du være med? Prisen er kun 947kr.

Luna Magdalena 😘

Læs mere her samt link til tilmelding www.loonamagdalena.com