Derfor er tilgivelse egobaseret

🌿Når du ønsker at slippe vreden mod andre mennesker, bliver du ofte anbefalet at arbejde med tilgivelse. Hvilket i sig selv egentlig også giver rigtig god mening.


🌿For i ego oplever du at andre har og kan gøre dig forkert. At andre mennesker kan gøre og sige noget sårende, noget tarveligt, noget utilgiveligt. Så der giver tilgivelsen mening, for at slippe vreden eller hvilken følelse du oplever, over det de mennesker måtte have gjort mod dig. 


🌿Det interessante er blot, at når du oprigtig er i hele dig, i hele din sande væren og det vi ofte vil referere til som sjælen, der oplever du ikke at nogen kan gøre dig forkert. Du oplever ikke, at mennesker er tarvelige mod dig, eller at andre kan sige og gøre noget der sårer dig eller noget som er utilgiveligt.


🌿Og hvorfor nu ikke det?

🌿For du er vel stadig et menneske med følelser, selvom, at du lever ud fra sjælen eller?

🌿Jo, det er du :)


🌸Du er blot så meget i egen væren, og derfor trigges og såres du ej af andre. 


✔️Kun ego i dig ser og oplever, at andre er i ego. ✔️Kun ego ser det forkerte i andres gøren og ord. ✔️Kun ego ser rigtigt og forkert.


🌸Betyder det så at du render rundt og er ligeglad med at andre mennesker opfører sig tåbeligt, uansvarligt eller direkte ondt mod andre eller dig selv?


🌸Nej. 


🌸Det betyder blot, at selvom at andre måske ønsker at gøre dig forkert, at være ond mod dig eller at såre dig, så oplever du det slet ikke. Du rammes ikke af deres ord eller deres mangel på ord eller reaktion. For din tilstand er ikke længere styret af noget derude. Du er i ro, i fred og i kærlighed, uanset hvordan andre opfører sig.


🌸Min oplevelse er, at i sjælen stopper de relationer som ikke matcher helt af sig selv. Eller relationen ændrer sig naturligt til det bedre. Uden lange snakke om behov og adfærd.


🌸Så tilgivelse er helt basalt ikke nødvendigt. For der er intet at tilgive. For ingen kan såre dig. Ingen kan gøre dig forkert. Det kan kun du og dine egne tanker. Dine egohistorier.

Der findes en blid og solid styrke i sjælen som ikke kan skubbes ud af balance uanset det ydre kaos. 


🌸At tilgive er at forblive i ego. Det er også okay. Der er intet forkert i at være og at leve i ego. Det er ofte bare meget mere smertefuldt og hårdt end blot at være i egen væren. I egen sjæl. 


Kram Luna 😘


🌿Ønsker du hjælp til at komme hjem i egen sjæl? Så kan du stadig nå at komme med på online retreatet den 11-13 september 2020. 447kr frem til på søndag. Derefter er prisen 947kr. Kom med HER.


🌿Skriv endelig til mig hvis du har nogen som helst spørgsmål 😊