At sanse klart...

🌿 I min “fra ego til væren” meditation (varer 8 min.) mærker jeg mig. Sjælen. I morges sad jeg igen og lyttede og blot mærkede alt i mig. Tillod det hele at være der.


🌿I nærværet med kroppen, med følelserne og kropsfornemmelserne, sanser jeg klart.


🌸Uden tvivl. 🌸Uden forvirring. 🌸Uden spørgsmål og undren.


✔️Jeg sanser min vej.

✔️Jeg sanser det næste skridt i min gøren.

✔️Jeg sanser sandheden.


🌿Sandheden i mig.

🌿Sjælen indeholder sandheden. Din sandhed. Ikke sandheden for andre. Blot din sandhed. 🌿Den sandhed som er det rette for dig. Den sandhed som virker for dig og det du skal her i livet.


🌿8 minutter varer min meditation. En meditation der dukkede op inden i mig i 2017, efter et kæmpe skift i min bevidsthed og i hele min overbevisning omkring livet. Omkring selvudvikling. Omkring spiritualitet.


🌿Meditationen har hjulpet mig gevaldigt i de sværeste perioder. Og gør det stadig.

🌿Den er blevet min vej tilbage til mig, når jeg lader mig forfører af egos “trygge” og velkendte sang.


🌿”Fra ego til væren”. En simpel meditation som jeg bruger som fundament på mine kurser, i mine sessioner og på min kommende uddannelse.


🌿Det kræver så lidt. Meget mindre end du tror og meget mindre end du har lært.

🌿Det hele er lige derinde. Det ønsker jeg for dig at du skal opleve og få kontakt til.


Kram Luna 😘


🌸På fredag den 11 september starter online weekend retreatet. Et retreat der bringer dig ind i og hjem i dig. Et retreat der giver dig muligheden for at sanse sjælens stemme klart, tydeligt og uden forvirring og tvivl. Retreatet bringer dig ind i roen. Ind i den fred der altid er i dig.


🌸Retreatet kræver kun at du lytter. Læner dig tilbage og lader dig guide. At du tillader dig selv blot at følge med og være nysgerrig. Jeg er på live 9 gange i løbet af retreatet. # gange pr. dag. Du behøver ikke at kunne deltage på de nævnte datoer, da alt er til download og dit til evig eje.


🌸947kr for 9 live streams, personlig spaaring hvis du føler behov for det, samt undervisning og guidiance i læren om være. EgoDetox. Sjælens stemme. Tilmeld dig og læs mere her www.loonamagdalena.com