Eftermiddagslys

KURSUS

02-2-18-4507.jpg

Læren Om Væren

Med 15 års erfaring som mentor og terapeut for primært kvinder, hjælper jeg dig som kvinde til en hverdag med mere ro og nærvær, samt hvordan du får mere klarhed over egne behov og valg i livet.

 

Du gennemgår kurset i helt eget og rolige tempo.

 

Kursets nøgleord er blidhed, mildhed,

nærvær, sjæl og væren.

En venden hjem i din sjæl, uden kamp, uden lange og smertefulde processer og med masser af tid og rum til at fordybe dig i Læren Om Væren. Din sjæl.

Pris: 699kr.

Kan deles i to rater.

    

pexels-karolina-grabowska-4210852.jpg

Back to Basic

En værenstilstand der udspringer af en naturlig og medfødt ro i dig

"Af alle uddannelser og kurser jeg til dato har taget, og det tæller en del efterhånden, så er det Loona som har lært mig det allervigtigste - og også har vist mig det allervigtigste - at hun selv går vejen.


Loona har lært og vist mig, hvordan jeg kommer hjem i mig,  mærker mig, og mærker hvad der bor i mig. Loona har hjulpet mig hjem i min sjæl. Og lært mig, altid, uanset hvad der sker omkring mig, at tage udgangspunkt i mig, og det der er der.


Loona har italesat og skelnet mellem ego og sjælen, samt lært mig hvornår ego skal på banen, hvilket jo ikke er ret ofte.


Det er noget jeg bruger dagligt idag... og noget som har udviklet mig, og hjulpet mig i vejen ‘hjem’ og som jeg vil betegne som det absolut vigtigste ‘værktøj’, når det kommer til at lære sig selv at kende.


Alt er blevet så simpelt. 
Tak Loona, for at lære mig hvordan jeg ser og møder livet med sjælens øjne, og et åbent hjerte."

- Gittemai, selvstændig

"Sand væren eksisterer kun uden din bevidsthed omkring det.

I det øjeblik du er bevidst omkring det, er du ej i væren."

- Loona Magdalena

woman-in-white-tank-crop-top-on-grass-fi

Hvad er væren egentlig?

På kurset lærer du om væren, som er en tilstand hvor du ikke lader dig påvirke af andre. Og ej heller bliver slået ud af kurs, når livet viser sig fra sin mere barske side. 

Det vigtigste i livet er, at kunne være i dig og formå at blive der, uanset hvordan dine ydre omgivelser er. Lige så med andre menneskers energi og humør. Når du oprigtig er i dig og i denne tilstand af ren væren, lever og skaber du naturligt ud fra glæde, overskud, og rolig energi.

Væren adskiller sig fra autencitet og ego på flere vigtige punkter:

✔️ Når vi lever ud fra ego og det autentiske i os, har vi        en tendens til at ville skabe, være noget bestemt og      hele tiden være den bedste udgave af os selv. Når          du lever ud fra væren, skabes der naturligt i nuet,            der er intet ønske om at være andet end det du er        og du er naturligt den bedste udgave af dig, uden        at det kræver din energi.

✔️ Når vi udvikler os fra ego, spørger vi ofte "Hvad skal      jeg lærer af dette?" Når vi udvikler os fra væren,              spørger vi "Hvad kan jeg bidrage med i dette nu?" Vi      bevæger os kun i nuet, når vi lever fra væren, derfor.     er spørgsmål om læring fra noget der skete før,           ikke væsentligt, da vi nu er i et andet nu. Vi er                 allerede videre.

✔️ I ego og i vores ønske om at være autentiske,                manifesterer vi ud fra følelsen af mangel eller et              ønske om opgradering. I væren manifesterer vi            ganske enkelt blot ved at være.

✔️ Fra ego møder vi modstand, blokeringer og                    mønstre med følelsen af ikke have lært den lektie vi      skal lære, siden dette rammer os igen. Fra væren          opleves intet som modstand, og blokeringer og          mønstre eksisterer helt simpelt ikke i os længere,        da disse ofte læner sig op ad fortiden og fremtiden        og væren er blot i nuet.

I nuet skabes alt. Når du oprigtig lærer at leve og være i værenstilstanden, bliver du blot en naturlig kraft i universet der skaber via nuets eksistens.

Malene, tidligere kursist fortæller 

Skærmbillede 2020-06-25 kl. 16.40.58.png
Malene Budach Bruun, Salgskoordinator
Væren ledte mig derind, hvor jeg mærkede min egen sandhed og mærkede den urkraft, der gemmer sig inden i mig.
Væren redder mig nu dagligt, fra mit eget fordømmende selv (ego). Den stemme, der egentlig bare er irriterende og overflødig, fordi jeg hverken skal kæmpe, flygte eller stivne i diverse situationer.
 
Ved hjælp af væren kan jeg nu være i ro og fred, dagen igennem. Intet vælter mig nu. Jeg føler mig nu stærk og forbundet med mig selv.
Forløbet er uden en masse du skal gøre og huske
Julie, tidligere kursist fortæller
Jeg bruger nu væren dagligt og det har givet mig en uvurderlig base i mig selv men også i mit daglige arbejde.
 
Jeg har fået konkrete værktøjer til bedre at håndtere konflikter og situationer med ro inden i, fordi jeg har lært at leve ud fra væren. TAK Loona, for at have givet mig denne gave i mit liv. Kærlighed fra Julie.

Julie Houmann, Stifter af Slowjuice

Skærmbillede 2020-06-25 kl. 17.58.42.png
back-view-photo-of-woman-in-red-tank-top

Lær at kombinere væren og gøren

Mange oplever at livet er svært, forvirrende og hårdt. Ofte mærker mange også denne væren, dog blot i mikro glimt i ny og næ. Visse tager disse glimt af væren og trækker den op i hovedet og tror fejlagtigt at der så leves via væren. 

Men væren er en tilstand, ikke en overbevisning, et regelsæt eller noget du kan til- og fravælge.

Når du lever fra væren ændrer du dig uden at mærke og se det. Dine omgivelser ændrer sig ligeså, uden din bevidsthed omkring det. Det er ofte dine omgivelser der fortæller dig at du er ændret, at du er mere rolig, at du reagerer mere oprigtigt og i sand tillid. 

Væren kan fakes af mange, uden deres viden om det. Hvis du ved at du lever i væren, i ro og i fred med dig selv og dine omgivelser, så er du ikke i væren og det er blot ego der efterligner væren.

Ego er ikke ondt eller dårligt og skal på ingen måde forvises for evigt. Ego skal blot have lov at hvile, så ego kan komme på banen når det skal, uden at være udbrændt og energiforladt. 

At gøre ud fra væren, når ego får lov at hvile og få fred, gør at du kan meget mere, uden at blive træt, irritabel eller energiforladt flere dage i træk. 

Fra væren er der nemlig ingen kamp i din gøren. Der er ingen bekymringer i din gøren. Der er ingen egostyring og dét giver energi og klarhed. Kontakt og nærvær. Til dig. Og til dine kære.

På kurset hér lærer du om at være. En værenstilstand der letter dig og giver dig mere ro, blidhed og flow i livet og som netop hjælper dig til at blive en bedre og mere skarp til at sanse egen intuition og sjælestemme.

Tilbage Til Det Simple
Måske tænker du, at du har været med alt det svære, hele dit liv. Det er noget jeg selv kan genkende.
 
At have taget kursus efter kursus, endda uddannelse efter uddannelse, modtaget healing og terapi, uden oprigtig at komme ud af den smertefulde udviklingsprocess.
 
Den fortsætter bare, blot i nye former, som jeg fortalte mig selv betød at jeg var nået et lag dybere i min udvikling.
 
MEN... hvad skal jeg et lag dybere for, hvis det fortsætter i det uendelige?
 
Spiritualiteten siger at livet er én lang proces og at vi aldrig bliver færdige. Jamen, hvad er så meningen med at gøre den process så smertefuld og lang?
I min optik er det ikke længere smertefuldt eller en lang process at udvikle mig eller at kunne være med det svære.
 
Det betyder ikke at det aldrig er svært. Det betyder blot, at jeg hviler meget mere roligt indvendig, når livet viser sig fra sin kaotiske side. For det gør livet.
 
Om du møder det med de spirituelle øjne og kæmper dig igennem, eller om du møder det med en væren i nuet, uden et ønske om at ændre det eller at skulle igennem det gør en verden til forskel for, om du finder livet hårdt og udfordrende eller let og kærligt. 
sea-horizon-1089168.jpg
Læren om Væren
Den simple og blide vej hjem, i dig
✔️Kurset hvor du kun har fokus på nuet, på væren, på roen. I dig. Ingen fortid her.
 
✔️ Ingen roden rundt i din barndom eller årsager til din tilstand lige nu.
 
✔️ Kun væren nu. For kun i den væren, opstår muligheden for ubesværet healing, uden kontrol, styring og ego.
 
✔️ Den blideste vej ind i det simple, 
kærlige og nærværende liv du måske længes efter. 
Flere tidligere kursister udtaler sig
Skærmbillede 2020-06-25 kl. 20.25.03.png
Betina Larsen
-bogholder
Loonas forløb har virkelig lært mig at mærke mig selv.
Jeg er blevet meget mere bevidst omkring mig selv og mærker mig selv rent og tydeligt, mere end nogensinde. Jeg ser/mærker en tydelig forandring i mig selv og mine omgivelser når jeg blot er.
Marlene 
- Hjemmegående
"Via Loonas kursus og uddanelse har jeg lært at turde at mærke mig selv, og andre, mere dybt og ærligt. Jeg tør nu at mærke de svære følelser og kan meget nemmere rumme andre, uanset deres humør. Andres adfærd påvirker mig heller ikke i samme grad som før. 

Loona har virkelig hjulpet mig til oprigtig at elske mig selv for den jeg er 🥰

Tak for din rummelighed og dit dejlige og kærlige kursus, kære Loona ❤️"

"Når dét du tænker og gør udspringer af en tilstand af ren væren, vil det blive skabt uden din indblanding"

- Loona Magdalena

Hvem er forløbet for?
Loona har kursister fra hele Norden og ingen er det samme sted i livet eller har været igang med selvudvikling i lige lang tid. Undervisningen på kurset henvender sig som udgangspunkt til alle. Som udgangspunkt:

Har du et ønske om at ville mærke dig selv. I dybden.
Har du et ønske om at ville modtage hjælp og guidiance.
Ønsker du at kunne overgive dig til nysgerrighed og tillid.

Du må gerne være nervøs og bange.
Du må også gerne tvivle.

Kurset er fyldt med kærlighed, omsorg, blidhed, mildhed og nærvær.
AdobeStock_54351543.jpeg

Udtalelser om Loona

"Loona er det mest rene, fine, sødeste, blødeste, dejligste, blideste væsen jeg har mødt. Hun er så knivskarp, professionel, kærlig og ærlig i det hun laver.


Loona møder dig lige hvor du er, og jeg må sige det er så fantastisk en følelse når man bliver mødt på denne måde. Kan varmt anbefale Loonapigen som underviser og mentor.


Ren kærlighed her fra 🥰"

-Betina, Bogholder

"Loona er en kæmpe rockstar for mig, fordi hun ledte mig derind, hvor jeg mærkede mig selv rent. Hun guidede mig så fint derind og kyssede mig på panden, når jeg var ked af det, gav mig krammere, provokerede og udfordrede mig, når jeg havde brug for det – og heppede ALTID på mig.

 

Loona mødte mig lige præcis der, hvor jeg havde brug for det og der, hvor det gav mening for mig, og jeg forstod det ❤️"

- Malene, salgskoordinator

Praktisk

START

Når du har tilmeldt dig og betalt.

Kurset sendes direkte til dig, i din mailboks.

Undervisning

Kurset er et selvstudie, og er dit for evigt. Alt er til download.

LOKATION

Kurset er 100% online, så du kan tage det, uanset hvor du befinder dig. 

Tidsramme

Du kan tage kurset på 6 dage, 6 uger eller 6 måneder. Dit tempo, styrer tidsrammen.

PRIS

Pris: 699kr.

Betalingen kan deles i to rater a 349,50kr. 

Materiale

5 undervisningsperioder.
Samt forskellige værensøvelser, passende til hver undervisning.

50 filer i alt. 

pexels-karolina-grabowska-4207622.jpg

Sjæle clairvoyance

Både ego og sjælen kan udøve clairvoyance og mærke andre mennesker. Begge kan de videreformidle og agere som clairvoyant formidler, uden at du selv ved hvad der i dig bruger den clairvoyante evne. Ego eller sjæl.

Ego formidler lister, fortæller hvordan du har det, hvad du føler, hvad du har været igennem tidligere, hvor du står nu, samt hvordan du opløser dine traumer og de blokeringer der synes at være i dig.

Der vil ofte foreligge et facit og noget du skal og kan gøre, for at ændre din situation og nå dertil hvor du kan slippe de gamle mønstre og blokeringer og opnå den lykke du ønsker.

Ligeledes påpeger en ego-clairvoyance at der eksisterer disse lag inden i dig. Lag som du må skrælle af, og derigennem nå dybere ind i dig. At livet er en lang læringsprocess. Der er en masse du kan gøre og det stopper ikke rigtig. Du må komme igen og igen og modtage svar og guidiance for at nå endnu et lag dybere i dig.

Sjæle clairvoyance støtter dig der hvor du er. Guider dig ud fra hvad der allerede eksisterer i dig. Sjæle clairvoyance forholder sig kun til nuet, for der findes kun nu. Sjæle clairvoyance finder ingen fejl i eller ved dig, da sjælen ved at du er hel og uden ubalancer. Omend det kan føles sådan. 

Sjæle-clairvoyance guider dig ind i dig. Guider dig hjem i dig. En sjæle-clairvoyance hjælper dig til at mærke dig selv endnu dybere, mere end at du skal arbejde dig igennem flere lag. Der er ingen lag, når du guider og guides fra sjælen i en clairvoyance. Der er kun nu. 

Sjæle clairvoyance udspringer af at du som mentor er i egen sjæl og kan mærke forskel på ego og sjæl i dig. Der er du i stand til at formidle mildt, blidt, kærligt og roligt, så personen opløftes i egen krop og eget selvværd, som ofte ødelægges af ego-clairvoyance. 

Sjæle-clairvoyance tillader modtageren at mærke egen sandhed, fremfor blot at få fortalt hvad du som clairvoyant mærker. 

Alt hvad vi mærker i andre, udspringer altid af noget i os selv, da vi er et. Derfor er det ikke vigtigt at formidle hvad du mærker. Kun ego ønsker det, for at vise hvor dygtig en clairvoyant han/hun er. 

At udøve clairvoyance fra sjælen af, er at støtte personen i at tro på det personen mærker selv, mere end at formidle hvad du mærker. Du bruger det du mærker i modtageren, til at sanse hvad der skal formidles og hvilke kanaliserende sjæle budskaber modtageren har  brug for lige nu.

Sjælekanalisering dikterer aldrig. Ej heller er der facitlister eller noget som helst modtageren skal gøre eller ændre. 

Sjælekanalisering er kanaliserende ord til modtageren, som hjælper personen med at finde ro i egen krop. Finde fred med det der er. -og der, mærker personen hvad personen selv ønsker at gøre eller ændre. Sjælekanalisering bringer den naturlige indre sjælekraft tilbage til personen. 

En ro og en kraft som var hele tiden.

Ja tak, vis mig hvordan jeg roligt og blidt vender tilbage til mig selv. Tilmeld mig nu 🌿

KUN:
Pris: 699kr.
Kan deles i to rater. 349,50kr. pr. rate.

Kvinde gå i felten

Du er her for at nyde livet og blot manifestere via din rene væren

Vi skal ikke alle det samme her i livet. På Loonas kursus lærer du at hvile i det DU skal og hvile i at andre skal deres. Græsset er aldrig grønnere hos naboen. 

Essensen af livet er at være. Være DIG. At kunne hylde det DU er, det DU er her for og det DU bidrager med. Og vi bidrager alle med noget, uanset hvor stort eller småt det måtte føles. 

Når du lever fra ego, føler du dig ofte utilstrækkelig og kan finde dig selv sukke efter andres succes og liv. Væren lader dig vide at du er tilstrækkelig og giver dig følelsen af ren glæde over det liv du har. En dyb og fundamental taknemlighed som naturligt eksisterer i dig, uden at du behøver at praktisere taknemligheden overhovedet. 

Hvad er DIT kald i livet? Dit livsformål kan komme i mange former. På kurset opstår muligheden for, at du lander i dit livsformål som måske kan se noget anderledes ud end du har lært:

🌿 At smile til andre

🌿 At kunne give dyb og nærværende øjenkontakt

🌿 At undervise og oplyse

🌿 At kunne kramme en person hjem i egen krop

🌿 Være kreativ

Livsformål handler om at være det DU i sandhed er. Ikke om en bestemt profession. Professionen er sekundært og blot der dit livsformål blandt andet bliver udlevet. 

Kurset bringer dig ind i en ro omkring hvorfor du er her og hvordan du lever ud fra den ro og netop det. Dit livsformål. Uden en presserende intention om at skulle være noget bestemt. 

1yTNF6eUQxqcyhliQjYzww.jpg

Loona Magdalena

- din underviser

Efter at have undervist og uddannet omkring 200 dejlige mennesker inden for healing, clairvoyance og kanalisering, skete der en kæmpe forandring inden i mig. En forandring der lod mig se og mærke, at vi gør livet så meget mere kompliceret end det i sandhed er. 

Især via de mange metoder og redskaber som jeg selv underviste i og brugte dagligt på mig selv. 

Jeg oplevede denne tilstand af ro, fred og forbindelse til mig selv, som ikke krævede en masse øvelser, healing eller terapi. Det handlede blot om at være. 

I den nyfundne værenstilstand, forsvandt min stress, min utålmodighed, min korte lunte, min vrede og mine bekymringer. 

- og det krævede ingenting af mig.

Siden den dag, den 14 september 2017, har jeg undervist i at kunne vende tilbage til den væren. For fra den væren, er livet virkelig nemmere, mere kærligt og meget mere simpelt. - og det ønsker jeg inderligt at alle må kunne opleve og leve ud fra.

Loona er Uddannet Selvsabotage Coach & Detox Mentor siden 2013, ved JP Sears & Ninka B. Mauritson.

Loona er naturlig clairvoyant medium og har været det siden barn, og tog en uddannelse inden for healing, clairvoyance og kanalisering i 2013. 

Loona har undervist i yoga siden 2008.

Loona har arbejdet som terapeut siden 2006.. 

Alt dette tilsammen, udgør Loonas brede og dybe evner inden for guidiance, støtte og omsorg i sit virke som mentor og underviser.

Jeg er klar til at komme hjem og modtage kærlig og støttende guidiance. Tilmeld mig nu.

KUN:
Pris: 699kr
Du kan se og gense alle videoer. Alt er til download.