Vil du også gerne have
et mere simpelt
og let liv?
EgoDetox er uden en masse
du skal gøre og huske
EgoDetox er til for, at du som menneske kan leve ud fra de kærlige og nærværende værdier som du har med dig. Uden selvudviklingens drænende og til tider smertefulde processer.
EgoDetox forløbet er til dig der ved at livet er meget mere simpelt og ligetil, men bare ikke kan finde hoved og hale i hvordan du rent faktisk lever det, som du mærker værende sandt inden i dig.
Måske tænker du, at du har været med alt det svære i hele dit liv. Det er noget jeg selv kan genkende.
 
At have taget kursus efter kursus, endda uddannelse efter uddannelse, modtaget healing og terapi, uden oprigtig at komme ud af den smertefulde udviklingsprocess.
 
Den fortsætter bare, blot i nye former, som jeg fortalte mig selv betød at jeg var nået et lag dybere i min udvikling.
 
MEN... hvad skal jeg et lag dybere for, hvis det fortsætter i det uendelige?
 
 
Spiritualiteten siger at livet er en lang proces og at vi aldrig bliver færdige. Jamen, hvad er så meningen med at gøre den process så smertefuld og lang?
I min optik er det ikke længere smertefuldt eller en lang process at udvikle mig eller at kunne være med det svære.
 
Det betyder ikke at det aldrig er svært. Det betyder blot, at jeg hviler meget mere roligt indvendig, når livet viser sig fra sin kaotiske side. For det gør livet.
 
Om du møder det med de spirituelle øjne og kæmper dig igennem, eller om du møder det med en væren i nuet, uden et ønske om at ændre det eller at skulle igennem det.
high-angle-photography-of-mountain-20881
Online Retreat
Tilmeld dig retreatet her
AdobeStock_216803976.jpeg
Workshop
Køb din plads her
AdobeStock_54351543.jpeg
1-årigt Forløb
Køb plads på forløbet her
Luna Magdalena
Detox mentor & selvsabotage coach siden 2013.
Certificeret ved JP Sears & Ninka B. Mauritson.
EgoDetox Metoden blev skabt efter en live video i 2017 på facebook, hvor jeg pludselig så alting anderledes. 
Efter 1,5 år med følelsen om at det jeg underviste i og måden jeg underviste på, kunne gøres meget mere simpelt, enkelt, overskueligt og kærligt, landede det endelig. 
Siden hen har jeg arbejdet og levet ud fra min selvskabte metode og EgoDetox har gjort det muligt for mig at hjemmeskole min datter, at kunne klare livets op og ned ture, uden at vælte om kuld med stress, irritation og kort lunte, som jeg ellers kendte alt for godt førhen. 
Jeg kan klare så enormt meget mere i min hverdag nu, samt at min datter nyder godt af mit oprigtige nærvær og mildhed.
Så hvis du også træt af at skulle analysere dine blokeringer, dine mønstre og hele din krop og hvis du er der i dit liv hvor du bare ikke gider at selvudvikle mere, være i proces eller skulle vide hvorfor du har det som du har det, så kunne EgoDetox godt være det helt rigtige for dig.
Med EgoDetox stopper du med at skulle arbejde i fortiden og med fremtiden via visualiseringer, manifestation og viden om hvad du vil med dit liv.
For handler det hele ikke blot om at være i nuet? 
Handler det ikke netop om blot at være, med det der er?
Men hvordan kan du være med det der er lige nu, hvis du tager det der er lige nu og enten hiver det tilbage til fortiden og ind fremtiden?
Hele selvudviklingsprocessen handler om at få det bedre, være den bedste udgave af dig selv og at manifestere og skabe det liv du drømmer om. 
og i hele den halsen efter forløsning og skabelsen af det dér drømmeliv, som ¨åbenbart aldrig er lige her og nu, mister du ofte forbindelsen til dig selv. Til dit indre. Til din krop. 
For at arbejde med fortiden, er gå op i hovedet og væk fra nuet.
At arbejde manifestation og drømmeliv ved at tænke på fremtiden, er ligeledes at gå op i hovedet og væk nuet.
EgoDetox hiver dig blidt ind i nuet. For det er her mildheden, roen og det sande nærvær er. NU. Ikke før. Ikke lige om lidt. Bare lige nu. Men hvordan er man i nuet? Hvordan bliver man i nuet? Det er der sjældent nogen der lærer dig. Og du lærer det altså ikke ved at arbejde med din barndom eller dit drømmeliv. Tværtimod.
 
EgoDetox.
Fordi selvudvikling også kan være
mildt, blidt og kærligt.
02-2-18-4507.jpg
❌ Ingen lange og smertefulde udviklingsprocesser her.
❌ Ingen ord som "du skal bare elske dig selv".
❌ Ingen facit.
Til gengæld masser af:
🌿 Det er godt nok det du gør.
🌿 Du er allerede god nok.
🌿 Du skal intet nå.
🌿 Det er okay.