Min Vision & Mission med Egodetox

Jeg tror på at du kan få den klare og rene kontakt til dig. Til sjælen. Mavefornemmelsen. Din intuition. Med en opvækst der fjerner dig fra det du mærker som sandt i dig og med adskillelsen mellem os mennesker via det samfund vi lever i, hvor alt handler om at gå imod din egen indre stemme, kan det være ganske udfordrende at følge det du mærker som sandt, inden i dig.

Det du inderst inde godt ved er sandt.

Det vil jeg ændre. Via det blide og det bløde. Den omsorgsfulde øjenkontakt og det at kunne gribe hinanden som mennesker og give plads til hinanden og det at kunne holde rummet for andre. DET er det, som det hele handler om. Det er HJEM, for mig.

Det er muligt at komme tilbage til dig. Hjem. Det er muligt at leve ud fra din egen indre visdoms stemme. Det er muligt at stå der. Det er muligt at leve derudfra. Det ser og oplever jeg, og det giver jeg videre, til dem der ønsker at modtage min guidiance.

Luna Magdalena

EGODETOX DIT LIV

Fordi det ikke kræver en hel livsstilsændring at

ændre dit liv

EgoDetox Mini Retreat

Yoga videoer

Luna arbejder med mennesker, der ønsker at udvikle sig og transformere sig bag om Ego. Ikke at forveksle med at være Egoløs. Samt med mennesker, som ønsker at udvikle sig hen imod en hverdag, uden stress, bekymring og træthed.

I mere end 10 år har hun arbejdet professionelt med personlig udvikling som selvsabotage coach, clairvoyant medie, nyd dig smertefri yogalærer og detox mentor. Derigennem har hun opbygget en enorm erfaring inden for menneskers skyggesider, selvsabotage og egoløgne. 

 

Idag har Luna samlet al sin viden i EgoDetox. 

EgoDetox handler for Luna i høj grad om den måde, hun møder andre mennesker på og lever sit liv - både privat og arbejdsmæssigt. Hun har ingen standardprocedure, når hun arbejder med sine klienter, men bruger de metoder der fungerer bedst, for den enkelte.

Luna er yogalærer, selvsabotage coach og detox mentor - og så er hun ligeledes clairvoyant, healer og medie. Hun bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sine spirituelle evner, når hun arbejder. Kombinationen af alle disse elementer gør, at hun tør og kan, se tingene fra en anderledes vinkel.

Missionen er, at hjælpe dig til at få en hverdag uden stress, træthed, ked af det hed og bekymring. Via de simple trin i EgoDetox.

DU KAN IKKE ÆNDRE DIN YDRE VERDEN.

DU KAN ÆNDRE HVORDAN DU MØDER DEN.

-0G DER, VIL DIN YDRE VERDEN ÆNDRE SIG.

UDEN KAMP. UDEN STRESS. UDEN MODSTAND.

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2019 - Loona Magdalena - loonamagdalena.com

kontakt@loonamagdalena.com

Privatlivspolitik.