02-2-18-4507.jpg

1-årigt forløb

START Januar 2021

Vi mødes én lørdag om måneden

LÆREN OM VÆREN

ET 12 MÅNEDERS FORLØB DER INTET KRÆVER AF DIG OG SOM BLIDT OG KÆRLIGT BRINGER DIG IND I DEN RO DER ALLEREDE ER I DIG

    

"Væren er en hjælp til at leve i overensstemmelse med den man er og ikke den man tror man skal være. Faktisk handler Lunas kursus mere om livskvalitet end om personlig udvikling. Det er egentlig blot en naturlig sidegevinst via øvelsen i væren 🥰

Kan varmt anbefale at tage Lunas kursus. Luna mestrer det allersværeste; at guide, frem for at belære 🥳🌟🥰"

- Hanne, Sygeplejerske.

Back to Basic

En værenstilstand der udspringer af en naturlig og medfødt ro i dig

"Sand væren eksisterer kun uden din bevidsthed omkring det.

I det øjeblik du er bevidst omkring det, er du ej i væren."

- Loona Magdalena

photo-of-woman-meditating-3759658.jpg

Hvad er væren egentlig?

På forløbet lærer du om væren som er en tilstand hvor du ikke lader dig påvirke af andre. Og ej heller bliver slået ud af kurs når livet viser sig fra sin mere barske side. 

Det vigtigste i livet er at kunne være i dig og formå at blive der, uanset hvordan dine ydre omgivelser er. Lige så med andre menneskers energi og humør. Når du oprigtig er i dig og i denne tilstand af ren væren, lever og skaber du naturligt ud fra glæde, overskud, og rolig energi.

Væren adskiller sig fra autencitet og ego på flere vigtige punkter:

✔️ Når vi lever ud fra ego og det autentiske i os, har vi        en tendens til at ville skabe, være noget bestemt og      hele tiden være den bedste udgave af os selv. Når          du lever ud fra væren, skabes der naturligt i nuet,            der er intet ønske om at være andet end det du er        og du er naturligt den bedste udgave af dig, uden        at det kræver din energi.

✔️ Når vi udvikler os fra ego, spørger vi ofte "Hvad skal      jeg lærer af dette?" Når vi udvikler os fra væren,              spørger vi "Hvad kan jeg bidrage med i dette nu?" Vi      bevæger os kun i nuet, når vi lever fra væren, derfor.     er spørgsmål om læring fra noget der skete før,           ikke væsentligt, da vi nu er i et andet nu. Vi er                 allerede videre.

✔️ I ego og i vores ønske om at være autentiske,                manifesterer vi ud fra følelsen af mangel eller et              ønske om opgradering. I væren manifesterer vi            ganske enkelt blot ved at være.

✔️ Fra ego møder vi modstand, blokeringer og                    mønstre med følelsen af ikke have lært den lektie vi      skal lære, siden dette rammer os igen. Fra væren          opleves intet som modstand, og blokeringer og          mønstre eksisterer helt simpelt ikke i os længere,        da disse ofte læner sig op ad fortiden og fremtiden        og væren er blot i nuet.

I nuet skabes alt. Når du oprigtig lærer at leve og være i værenstilstanden, bliver du blot en naturlig kraft i universet der skaber via nuets eksistens.

Malene, tidligere kursist fortæller 

Skærmbillede 2020-06-25 kl. 16.40.58.png
Malene Budach Bruun, Salgskoordinator
Væren ledte mig derind, hvor jeg mærkede min egen sandhed og mærkede den urkraft, der gemmer sig inden i mig.
Væren redder mig nu dagligt, fra mit eget fordømmende selv (ego). Den stemme, der egentlig bare er irriterende og overflødig, fordi jeg hverken skal kæmpe, flygte eller stivne i diverse situationer.
 
Ved hjælp af væren kan jeg nu være i ro og fred, dagen igennem. Intet vælter mig nu. Jeg føler mig nu stærk og forbundet med mig selv.
Forløbet er uden en masse du skal gøre og huske
Julie, tidligere kursist fortæller
Jeg bruger nu væren dagligt og det har givet mig en uvurderlig base i mig selv men også i mit daglige arbejde.
 
Jeg har fået konkrete værktøjer til bedre at håndtere konflikter og situationer med ro inden i, fordi jeg har lært at leve ud fra væren. TAK Luna, for at have givet mig denne gave i mit liv. Kærlighed fra Julie.

Julie Houmann, Stifter af Slowjuice

back-view-photo-of-woman-in-red-tank-top

Lær at kombinere væren og gøren

Mange oplever at livet er svært, forvirrende og hårdt. Ofte mærker mange også denne væren, dog blot i mikro glimt i ny og næ. Visse tager disse glimt af væren og trækker den op i hovedet og tror fejlagtigt at der så leves via væren. 

Men væren er en tilstand, ikke en overbevisning, et regelsæt eller noget du kan til- og fravælge.

Når du lever fra væren ændrer du dig uden at mærke og se det. Dine omgivelser ændrer sig ligeså, uden din bevidsthed omkring det. Det er ofte dine omgivelser der fortæller dig at du er ændret, at du er mere rolig, at du reagerer mere oprigtigt og i sand tillid. 

Væren kan fakes af mange, uden deres viden om det. Hvis du ved at du lever i væren, i ro og i fred med dig selv og dine omgivelser, så er du ikke i væren og det er blot ego der efterligner væren.

Ego er ikke ondt eller dårligt og skal på ingen måde forvises for evigt. Ego skal blot have lov at hvile, så ego kan komme på banen når det skal, uden at være udbrændt og energiforladt. 

At gøre ud fra væren, når ego får lov at hvile og få fred, gør at du kan meget mere, uden at blive træt, irritabel eller energiforladt flere dage i træk. 

Fra væren er der nemlig ingen kamp i din gøren. Der er ingen bekymringer i din gøren. Der er ingen egostyring og dét giver energi og klarhed. Kontakt og nærvær. Til dig. Og til dine kære.

På forløbet hér lærer du om at være. En værenstilstand der letter dig og giver dig mere ro, blidhed og flow i livet.

Tilbage Til Det Simple
Måske tænker du, at du har været med alt det svære, hele dit liv. Det er noget jeg selv kan genkende.
 
At have taget kursus efter kursus, endda uddannelse efter uddannelse, modtaget healing og terapi, uden oprigtig at komme ud af den smertefulde udviklingsprocess.
 
Den fortsætter bare, blot i nye former, som jeg fortalte mig selv betød at jeg var nået et lag dybere i min udvikling.
 
MEN... hvad skal jeg et lag dybere for, hvis det fortsætter i det uendelige?
 
Spiritualiteten siger at livet er én lang proces og at vi aldrig bliver færdige. Jamen, hvad er så meningen med at gøre den process så smertefuld og lang?
I min optik er det ikke længere smertefuldt eller en lang process at udvikle mig eller at kunne være med det svære.
 
Det betyder ikke at det aldrig er svært. Det betyder blot, at jeg hviler meget mere roligt indvendig, når livet viser sig fra sin kaotiske side. For det gør livet.
 
Om du møder det med de spirituelle øjne og kæmper dig igennem, eller om du møder det med en væren i nuet, uden et ønske om at ændre det eller at skulle igennem det gør en verden til forskel for, om du finder livet hårdt og udfordrende eller let og kærligt. 
sea-horizon-1089168.jpg
Læren om Væren
Den simple og blide vej hjem, i dig
✔️ 12 måneder hvor du kun har fokus på               nuet, på væren, på roen. I dig.                           Ingen fortid her.
 
✔️ Ingen roden rundt i din barndom eller                årsager til din tilstand lige nu.
 
✔️ Kun væren nu. For kun i den væren, opstår      muligheden for ubesværet healing, uden          kontrol, styring og ego.
 
✔️ Den blideste vej ind i det simple, kærlige        og nærværende liv du måske længes                efter. 
Flere tidligere kursister udtaler sig
Betina Larsen
-bogholder
Lunas kursus har virkelig lært mig at mærke mig selv.
Jeg er blevet meget mere bevidst omkring mig selv og mærker mig selv rent og tydeligt, mere end nogensinde. Jeg ser/mærker en tydelig forandring i mig selv og mine omgivelser når blot er.
Marlene 
- Hjemmegående
"Via Lunas kursus og uddanelse har jeg lært at turde at mærke mig selv, og andre, mere dybt og ærligt. Jeg tør nu at mærke de svære følelser og kan meget nemmere rumme andre, uanset deres humør. Andres adfærd påvirker mig heller ikke i samme grad som før. 
Luna har virkelig hjulpet mig til oprigtig at elske mig selv for den jeg er 🥰
Tak for din rummelighed og dit dejlige og kærlige kursus, kære Luna ❤️"

"Når dét du tænker og gør udspringer af en tilstand af ren væren, vil det blive skabt uden din indblanding"

- Loona Magdalena

Hvem er dette forløb for?
Luna har kursister fra hele Norden og ingen er det samme sted i livet eller har været igang med selvudvikling i lige lang tid. Undervisningen på forløbet henvender sig som udgangspunkt til alle. Som udgangspunkt:
Har du et ønske om at ville mærke dig selv. I dybden.
Har du et ønske om at ville modtage hjælp og guidiance.
Ønsker du at kunne overgive dig til nysgerrighed og tillid.
Du må gerne være nervøs og bange.
Du må også gerne tvivle.
Forløbet er fyldt med kærlighed, omsorg, blidhed, mildhed og nærvær.
AdobeStock_54351543.jpeg

Udtalelser om Luna

"Luna er det mest rene, fine, sødeste, blødeste, dejligste, blideste væsen jeg har mødt. Hun er så knivskarp, professionel, kærlig og ærlig i det hun laver.


Luna møder dig lige hvor du er, og jeg må sige det er så fantastisk en følelse når man bliver mødt på denne måde. Kan varmt anbefale Lunapigen som underviser og mentor.


Ren kærlighed her fra 🥰"

-Betina, Bogholder

"Luna er en kæmpe rockstar for mig, fordi hun ledte mig derind, hvor jeg mærkede mig selv rent. Hun guidede mig så fint derind og kyssede mig på panden, når jeg var ked af det, gav mig krammere, provokerede og udfordrede mig, når jeg havde brug for det – og heppede ALTID på mig.

 

Luna mødte mig lige præcis der, hvor jeg havde brug for det og der, hvor det gav mening for mig, og jeg forstod det ❤️"

- Malene, salgskoordinator

Praktisk

START

Januar 2021-December 2021.
En lørdag pr. md. Fra 10.00-18.00.
Fri i juli og august måned.

1:1 SESSION

Du modtager  1x30 min. 1 til 1 session med Luna Magdalena. Sessionen foregår via telefon.

LOKATION

Kommer snart 

KROPSSESSION

Du får 1x30 min. kropsbehandling af Linda Greibe, som ejer BodyReconnect.

PRISER

Pris: 14.947kr 
Early Bird til de 10 første: 9.947kr, ved tilmelding inden d. 1.10.2020.

FÆLLESSKAB

Da Luna er fortaler for mindre tid online, sætter Luna en sms gruppe op til jer. 

Ja tak, vis mig hvordan jeg roligt og blidt vender tilbage til mig selv. Tilmeld mig nu 🌿

KUN:
9.947kr
til de 10 første tilmeldte!
Herefter er prisen 14.947kr
Kvinde gå i felten

Du er her for at nyde livet og blot manifestere via din rene væren

Vi skal ikke alle det samme her i livet. På Lunas forløb lærer du at hvile i det DU skal og hvile i at andre skal deres. Græsset er aldrig grønnere hos naboen. 

Essensen af livet er at være. Være DIG. At kunne hylde det DU er, det DU er her for og det DU bidrager med. Og vi bidrager alle med noget, uanset hvor stort eller småt det måtte føles. 

Når du lever fra ego, føler du dig ofte utilstrækkelig og kan finde dig selv sukke efter andres succes og liv. Væren lader dig vide at du er tilstrækkelig og giver dig følelsen af ren glæde over det liv du har. En dyb og fundamental taknemlighed som naturligt eksisterer i dig, uden at du behøver at praktisere taknemligheden overhovedet. 

Hvad er DIT kald i livet? Dit livsformål kan komme i mange former. På forløbet lander du i dit livsformål som måske kan se noget anderledes ud end du har lært:

🌿 At smile til andre

🌿 At kunne give dyb og nærværende øjenkontakt

🌿 At undervise og oplyse

🌿 At kunne kramme en person hjem i egen krop

🌿 Være kreativ

Livsformål handler om at være det DU i sandhed er. Ikke om en bestemt profession. Professionen er sekundært og blot der dit livsformål blandt andet bliver udlevet. 

Forløbet bringer dig ind i en ro omkring hvorfor du er her og hvordan du lever ud fra den ro og netop det. Dit livsformål. Uden en presserende intention om at skulle være noget bestemt. 

1yTNF6eUQxqcyhliQjYzww.jpg

Luna Magdalena

- din underviser

Efter at have undervist og uddannet omkring 200 dejlige mennesker inden for healing, clairvoyance og kanalisering, skete der en kæmpe forandring inden i mig. En forandring der lod mig se og mærke, at vi gør livet så meget mere kompliceret end det i sandhed er. 

Især via de mange metoder og redskaber som jeg selv underviste i og brugte dagligt på mig selv. 

Jeg oplevede denne tilstand af ro, fred og forbindelse til mig selv, som ikke krævede en masse øvelser, healing eller terapi. Det handlede blot om at være. 

I den nyfundne værenstilstand, forsvandt min stress, min utålmodighed, min korte lunte, min vrede og mine bekymringer. 

- og det krævede ingenting af mig.

Siden den dag, den 14 september 2017, har jeg undervist i at kunne vende tilbage til den væren. For fra den væren, er livet virkelig nemmere, mere kærligt og meget mere simpelt. - og det ønsker jeg inderligt at alle må kunne opleve og leve ud fra.

Luna er Uddannet Selvsabotage Coach & Detox Mentor siden 2013, ved JP Sears & Ninka B. Mauritson.

Luna er naturlig clairvoyant medium og har været det siden barn, og tog en uddannelse inden for healing, clairvoyance og kanalisering i 2013. 

Luna har undervist i yoga siden 2008.

Alt dette tilsammen, udgør Lunas brede og dybe evner inden for guidiance, støtte og omsorg i sit virke som mentor og underviser.

Jeg er klar til at komme hjem og modtage kærlig og støttende guidiance. Tilmeld mig nu.

KUN:
9.947kr
til de 10 første tilmeldte!
Herefter er prisen 14.947kr

KONTAKT

Luna Magdalena
3600 Frederikssund

E-mail: kontakt@loonamagdalena.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Læs om vores handelsbetingelser, cookies og privatlivspolitik her.

© Copyright 2020 by Luna Magdalena.