EgoDetox forløbet er en støtte og guidiance til dig, der inderligt ønsker at kunne mærke dig selv i dybden.

 

- og finde modet til at handle på det du mærker, derinde i dig.

Næste 7 ugers Online forløb starter

i 2020.

 1. Savner du følelsen af at kunne leve uden hele tiden at skulle kæmpe dig frem i livet?
   

 2. Savner du en hverdag der ikke er styret af stress og udfordringer der bare konstant er op af bakke? 
   

 3. Længes du efter at din hverdag bare fungere, uden at du skal kæmpe for det, hver dag?

Hvad siger tidligere kursister?

Marlene, førtidspensionist

"Jeg fik en skøn mentoring med Luna. Det var meget interressant at høre mig selv falde i ego og kun kunne se det når Luna stoppede mig og gjorde mig opmærksom på at det igen er ego og ego historier

 

- og her troede jeg at jeg havde set ego! - men jeg blev klogere efter denne kærlige, støttende og kontante mentoring. Tak, Luna!" 

Gry, Intuitiv Farvehealer

"Inden forløbet her, havde min kæreste og jeg ikke haft sex i flere måneder. Jeg har ikke kunne være i min krop når han rørte ved mig. Jeg mærkede hurtigt stress indeni, overstimulering og ubehag.

Nu har vi sex igen og jeg kan være fuldt tilstede i min krop. Jeg kan trække vejret nede fra mit underliv og blive i min krop, når han rør ved mig - fremfor at forsvinde SÅ dejligt at opleve! Tak, Luna, for dette åbnende, jordnære og healende forløb!"

IMG_7203.PNG

1. EgoDetox giver dig en tiltrængt og yderst givende ro i hovedet.
 

2. EgoDetox giver dig meget større klarhed i dit sind til at mærke din krop, dit hjerte og din sjæl.
 

3. EgoDetox styrker din intuition, så du bedre og nemmere kan sanse din vej i livet. Uden besvær.

Uden kamp. Uden tvivl. 

19-5-19-2052.jpg

Ved at EgoDetoxe kan du booste din hverdag, dine relationer og dit liv, på en sådan måde, at du oplever særdeles mere flow, lethed og kærlighed.

 

Rummelighed, nærvær og fællesskab.

IMG_7203.PNG

Kender du det her med at føle dig overvældet, når du har været ude blandt andre i længere tid?

 

Med EgoDetox har Loona Magdalena, og hendes mange elever på hendes kurser og uddannelse, oplevet at den her overvældethed og træthed, som kan opstå i den sammenhæng, simpelthen forsvinder. 

 • EgoDetox giver dig nemlig overskud.

 • Overskud til at være en del af fællesskabet, uden at skulle lade op, før og efter.

 • Du får simpelthen meget mere energi.

 • Uden at gøre særlig meget for det. 

Er du i tvivl om hvilke valg du skal tage?

Græder du i dit stille indre og ønsker noget andet?

 

Har du svært ved at mærke dig selv?

Flere tidligere deltagere fortæller

Nanna, sygemeldt ved start på forløb, Studerende ved endt forløb

"Det her forløb har virkelig været vildt og det har ændret mit liv. Min angst er ikke eksisterende! Lunas forløb har ændret hele min måde at leve på. Jeg har fået et nyt liv nu. Et bedre liv.

 

Jeg er ved at færdiggøre min HF nu. Det er noget helt andet at gå i skole nu. Nu kan jeg sidde på forreste række. Jeg kan række hånden op og sige det jeg vil i timerne. Jeg kan gå rundt på skolen, på gangene, gå på toilettet og være i kantinen. 

 

Alle de her ting som andre kan. Det kan jeg også nu og jeg tænker ikke engang over det. Jeg er bare. Helt som jeg altid har drømt om. Hvor er det fantastisk!


Min søn blomstrer også nu. Vi griner og laver løjer. Min kæreste er blevet mere kærlig og lyttende. Han tager mere ansvar, og jeg lader ham. Min kæreste og min søn er også blevet tættere. Jeg er mere kærlig. Vi skal giftes til august! ( De er blevet gift nu :) )

 

Der sker så meget. Jeg er så glad. Jeg har lagt mærke til at min rynke i panden er ved at gå væk. Jeg rynker ikke sammen i bekymring og surhed længere. Jeg kunne blive ved med at skrive."

Chatarina - sygemeldt ved start på forløbet,

selvstændig med eget firma, ved endt forløb.

"Da jeg startede på forløbet, var jeg meget lydfølsom, stresset, nærtagende og bekymring var en del af den normale hverdag og en lur midt på dagen var et must. 


Jeg kan nu være i støjende omgivelser, stress kan komme kortvarigt på besøg, jeg bliver ikke særlig påvirket af andre og bekymringer er også en hurtig gæst.
Middagslur er der absolut ikke brug for og faktisk er mit søvn behov nedsat og jeg er stadig frisk om morgenen.

Jeg har det så fantastisk lige nu og må indrømme, det havde jeg ikke troet!
Jeg startede på forløbet uden at vide hvor det bar hen. Ingen forventninger, udover at jeg bare viste at du, Luna, ville være min følgesvend i denne tid. 

Jeg har fået så meget med mig og nyder hver dag de ting jeg har lært som nu er blevet en del af mit liv. Et liv i frihed, hvor jeg er fri." 

EgoDetox dit liv

7 ugers online forløb

Din investering:

 

Kun 995kr

Få styrket din intuition og dit mod, til at handle PÅ det du mærker I DIG.

EgoDetox forløbet
koster kun
 995kr.

Kan betales i 2 og 3 rater.

Find fred i din krop og

 

 

i dit sind.

 

 

uanset det ydre kaos

 

 

OG stress.

Luna Magdalenas blide og kærlige støtte og guidiance, giver dig dyb indsigt og styrker din intuition.

På EgoDetox forløbet er der plads til HELE DIG. Vi deler alt og løfter i flok. SAMMEN er rejsen hjem i dig, ikke så ensom som du måske oplever lige nu.

 

Fællesskabet og klarheden som Luna Magdalena kan skabe i gruppen, giver dig modet og kærligheden til at leve DIN sandhed.

 

Til at sætte handling på det du mærker dybt inden i dig. Du får healet frygten for at fejle og forløst din blokering der ligger som et dagligt slør over din vise intuition og mavefornemmelse. 

Luna Magdalena kan holde rummet, både online og fysisk, som ingen anden kan. Det er ren healing der strømmer gennem skærmen og ud gennem de kærlige ord. Ord som åbner dig, løfter dig og støtter dig i denne rejse, hjem i dig. EgoDetox. Vejen hjem. 

EgoDetox forløbets 5 skridt

Klarhed

Du får styrket din evne til at kende forskel på ja og nej inden i dig. Uden at ego kommer i vejen. 

Autencitet

Lær at turde at vise og være DIG. Uden frygt og nervøsitet.

Forbindelse

Du får skabt kontakt til din rene og sande væren. Din vise intuition og modet til at handle på din mavefornemmelse.

EgoDetox

Transformation af din kamp, flugt og stilstands-mentalitet, dine skyggersider og blinde vinkler. Dette skridt er fundamentet for dit nye liv. 

Drømme

Der er ego drømme og de sande og dybe drømme. Du træder ind i de sande og flowfyldte drømme i dig

Forløbet giver dig en ny omgangskreds. Et nyt fællesskab af ligesindede som forstår DIG og som ser verden som du.

 

Et fællesskab og et fælles livssyn som er nødvendigt når du ønsker at ændre vaner og træde ud af gamle blokeringer og mønstre. Alene ser vi ikke egne skyggesider og egos mange forklædninger.

 

Fælleskabet er nødvendigt for evig og varig transformation.

Luna Magdalena - Født 1981
Mor til Emma - Født 2012.

Certifikater

 • Detox Mentor - v. Ninka-Bernadette Mauritson.

 • Selvsabotage Coach - v. JP Sears.

 • Healer, clairvoyant og medie - v, Bjørn Morel.

Luna Magdalena udtaler:

 

"Før jeg startede med at Egodetoxe var jeg særlig sensitiv, aldeles introvært og magtede ikke at skulle være med andre i for mange timer ad gangen.

 

Jeg kunne simpelthen ikke. Jeg oplevede også enormt svær og begrænsende stress, som hver måned lagde mig ned med sygdom, drænende træthed og følelsen af at fejle og ikke at kunne kende mig selv, siden jeg konstant blev syg.

 

Jeg følte mig magtesløs og opgivende. Alt føltes som enten en lang daglig kamp, eller total øredøvende stilstand. Blokering.

 

Nu, oplever jeg en større og mere fundamental tillid, i det kaotiske liv der kan synes at være derude, i min hverdag. Jeg ser det ikke længere som kaotisk. Det stresser mig ikke mere. Jeg bliver ikke længere væltet af livet. Jeg står så enormt meget stærkere, i den storm som livet indimellem byder på. 

Jeg oplever det blot som livet. En dans jeg må være i, mere end en udfordring der må løses og ordnes. Det er inderligt befriende."

Luna Magdalenas mission: 

 

"Din sjæl længes efter din opmærksomhed. Din sjæl kalder dagligt på dig. Jeg ved at du hører den, i større og mindre omfang. Spørgsmålet er om du stoler på at det er din sjæl der taler, dybt derinde i dig?

Jeg tror på at vi alle kan få den klare og rene kontakt. Til sjælen. Mavefornemmelsen. Din intuition. Med en opvækst der fjerner dig fra det du mærker som sandt i dig og med adskillelsen mellem os mennesker via det samfund vi lever i, hvor alt handler om at gå imod din egen indre visdom, kan det være ganske udfordrende at følge egen indre intuition. 

Det vil jeg ændre. Med simpel og kærlig mentoring, via dyb og transformerende EgoDetox, som jeg selv har dyrket og praktiseret siden 2017. Jeg har undervist i EgoDetox på de seneste 4, ud af mine 6, uddannelses hold.

Jeg har nu helliget mig transformationen, den personlige succes og den fredfyldte og livsgivende tilstand af ren væren, mere end det ego skabte uddannelses forløb, med endt diplom og certificering.

Jeg tror på at det handler om mennesker. Om fælleskab. Om nærvær. Om empati. Kærlighed. Det blide og det bløde. Den omsorgsfulde øjenkontakt og det at kunne gribe hinanden, give plads til hinanden og det at kunne holde rummet for andre. DET er det, som det hele handler om. Det er HJEM, for mig.

Det er muligt at komme tilbage til dig. Hjem. Det er muligt at leve ud fra egen dybe og vise mavefornemmelse. Det er muligt at stå der. Det er muligt at leve derfra. Det ser og oplever jeg, og det giver jeg videre, til dem der ønsker at modtage min guidiance."

EgoDetox. Vejen hjem.

EgoDetox handler om hvorfra du vil møde det du står i og overfor.

 

Fra ego eller fra din dybeste sandhed.

 

Din mavefornemmelse.

 

Din vise intuition. 

Ved at kunne EgoDetoxe, betyder det at du har magten til at ændre den daglige kamp, den uundgåelige flugt når frygten melder sig, samt mulighed for at transformere stilstanden i dit liv, til flow. Kampen i din hverdag til lethed. Frygten til tillid. 

Du kan være helt rolig. Der kræves ej mere end du har tid, lyst og overskud til. EgoDetox handler om at møde dig selv, hvor du er. Mentalt, fysisk og sjæleligt. Der er ingen lange manualer, facitlister eller en tidsramme du skal nå noget inden for. 

EgoDetox handler om hvorfra du vil møde det du står i og overfor.

 

Fra ego eller fra din dybeste sandhed.

 

Din mavefornemmelse. Din vise intuition. 

Rammerne er fjernet.

Kasserne som særlig sensitiv, introvert

og ekstrovert, er opløst.

 

Her åbner vi op.

For dig. For helheden. For sandheden.

DIN sandhed. 

EgoDetox guider dig hjem.

Kærligt. Blidt. Simpelt.

Vil du med hjem?

I dig?

Lad os følges ad.

Hjem i os selv. Sammen. 

Forløbet er simpelt

Hver uge modtager du mentoring i den lukkede facebook gruppe. 

Luna Magdalena er på live, via video streaming i guppen, hvilket betyder at du kan stille spørgsmål og få personlig sparring og guidiance. Der kan stilles spørgsmål på forhånd, og videoen kan ses og genses efterfølgende.

Du modtager Luna Magdalenas egne gennemtestede, simple, nemme og succesfulde redskaber, så du kan finde alle svar inden i dig.

 

Slut med endeløse og dyre forløb, der forvirrer mere end det giver svar og forløsning. 

Du får adgang til blid, nem og dyb kærlig yin yoga, meditationer og feedback, der langsomt og omsorgsfuldt åbner din krop, dit hjerte og dit smukke sind.

 

Guidet af Luna Magdalena.

 

(Luna har undervist i yoga i mere end 10 år).

Forløbet kræver ikke flere timer af dig, dagligt. Der er tid og rum til din dagligdag. Plads til dit tempo. Det kræver ikke særlige evner eller erfaring. Du skal blot lade dig guide og følge med. Simpelt. Ligettil. Enkelt. 

Luna Magdalena har evnen til at gøre noget ganske komplekst, til det mest jordnære og forståelige. Du kan være helt tryg ved at tilmelde dig her, i Lunas healende og trygge favn. 

Flere tidligere deltagere fortæller 

"Jeg blev edderspændt rasende og marcherede op af trappen, smækkede døren og slog helt vildt i en lænestol. Hvor var det befriende bare at være rasende og mærke det i min krop. Jeg kunne slet ikke stå stille og mærkede en prikken i fingrene. 

Jeg brugte Lunas meditations øvelse, fra ego til væren, og lige så pludseligt som min vrede var kommet, lige så pludseligt var den væk igen. Jeg kunne næsten ikke tro det! Det virker!!! 

Min mand blev noget forskrækket, men han rummer mig og griner lidt af det. Jeg har faktisk været bange for, at han ikke kunne lide mig, hvis jeg også viste ham al min vrede. Men han er der! Det elsker jeg ham højt for! TAK, Luna, for at vise mig, at HELE mig, kan elskes af dem jeg elsker".

- Malene, Salgs koordinator

"Kære Luna.
Tak! Det har været så enormt lærerigt! Jeg har grint og grædt og været sammen med nogle dejlige mennesker. Jeg er blevet rummet lige der hvor jeg var.
Luna ved lige præcis hvad hun skal sige og gøre! Hun er knivskarp og er meget nærværende og kærlig!"

- Betina, Bogholder

 • Facebook
 • Instagram

© Copyright 2019 - Loona Magdalena - loonamagdalena.com

kontakt@loonamagdalena.com

Privatlivspolitik.